1 des. 2023

Acte de lliurament de les Beques de recerca 2023

/
Posted By
/
Comments0

Les estudiants de 4rt del grau en Infermeria de l’EUIT Maite González, Estefanía Leal, Nadia Asselmane Touinou El Mossaddak i Carla Pintó van ser premiades, el passat dimarts 28 de novembre, amb dues de les beques de recerca que l’Ajuntament de Terrassa atorga a estudiants de Fi de Grau i de Doctorat del Campus Universitari de Terrassa.

En l’acte, celebrat al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Terrassa, es van lliurar un total de 16 beques a projectes de recerca d’alumnat universitari del Campus de Terrassa que desenvolupen la seva activitat en els àmbits de la ciència, la tecnologia i l’humanisme social. En total el consistori egarenc hi ha destinat 19.000 euros i els diners s’han concedit proporcionalment a la puntuació obtinguda.

Els treballs premiats de l’EUIT són de:

  • Maite González Comabella i Estefanía Leal Sánchez, que realitzaran el TFG sota el títol “Sexualitat en persones grans: comunicació i abordatge d’infermeria” durant el curs 2023-2024.
  • Nadia Asselmane Touinou El Mossaddak i Carla Pintó Espín, que realitzaran el TFG sota el títol “La realitat virtual com a eina infermera per reduir la por, el dolor i l’ansietat durant les intervencions a pediatria” durant el curs 2023-2024.

Moltes felicitats i enhorabona a totes pel vostre esforç!