25 juny 2024

Rocío Poyatos Pérez, membre del grup OCCARE, realitza una estada de recerca a l’EUIT

/
Posted By
/
Comments0

Durant aquest mes de juny, la Rocío Poyatos Pérez, membre del grup de recerca OCCARE, està realitzant una estada de recerca a l’EUIT per treballar en el tema de la seva tesi doctoral que està basada en una proposta d’assistència personal des del marc del dret a la vida independent.

La Rocío és treballadora social i experta en matèria de drets humans i atenció integral i centrada en la persona. Està realitzant la seva tesi a la Universitat Carlos III sota la codirecció de la Dra. Laura Vidaña, professora del grau de Teràpia Ocupacional de l’EUIT, i el Dr. Rafael de Asís, centrant-se en el canvi social, els drets humans i l’assistència personal.

La Rocío viu a Galícia i és el primer cop que visita presencialment l’EUIT. La seva estada és la primera que una investigadora realitza a l’EUIT en el marc del grup OCCARE.

A més, us recordem que aquest proper divendres 28 de juny, a les 12h, presentarà una sessió científica per parlar-nos d’un dels seus àmbits d’expertesa: “El paper dels/les professionals en el model d’Atenció Centrada a la Persona: Cap a un canvi de paradigma”.