21 juny 2024

Professors de Geòrgia i Portugal visiten l’EUIT

/
Posted By
/
Comments0

Els dies 10 i 11 de juny vam rebre la visita dels professors Ketevan Makashvili, Shorena Sadzaglishvili, Zurab Zurabashvili, Giorgi Sosiashvili i Aleksandre Tkeshelashvili provinents del departament de Teràpia Ocupacional de la Ilia State University de Tbilisi de Geòrgia dins del marc del projecte “Learning Labs for Equal Rights”.

Durant la seva estada es van dur a terme sessions de recerca juntament amb membres del grup OCCARE, van poder compartir experiències amb la visita als nostres espais de simulació (ESILAB) així com al centre PRODIS, i es va realitzar la presentació dels projectes “Learning Labs for Equal Rights” i “HIV/AIDs prevention among street-connected youth: testing a multilevel approach” a càrrec dels professors i caps d’aquests programes.

 

I aquella mateixa setmana, els dies 12, 13 i 14 de juny, vam rebre la visita de les professores Graça Moraes i Isabel Santos procedents del Departament d’Infermeria de l’Escola Superior de Saúde Cruz Vermelha Portuguesa (ESSCVP). Durant la seva estada a l’EUIT, es van reunir amb l’equip d’infermeria amb qui van intercanviar experiències sobre metodologies d’ensenyament i aprenentatge en l’àmbit materno-infantil, presentant els plans d’estudis d’aquest àmbit.

La simulació i la pràctica clínica també van tenir un espai important, compartint experiències amb sessions de treball i visitant els nostres espais d’ESILAB i l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa com a centre de pràctiques. I van poder conèixer la recerca que es fa des de l’escola desenvolupant una sessió d’investigació amb membres del grup OCCARE.

Aquests 3 dies també van permetre analitzar la possibilitat d’acords i intercanvis entre ambdues institucions.

 

Han sigut uns intercanvis veritablement interessants. Un plaer tenir-los amb nosaltres!