11 oct. 2018

L’EUIT participa al “24th ENOTHE Annual Meeting” a l’Escola Superior de Saúde do Alcoitao, Portugal

/
Posted By
/
Comments0
/

La professora Doctora de l’EUIT, Maria Kapanadze, amb les estudiants Georgina Cortés i Cristina Torregrosa, van participar la setmana passada a la 24ena edició de l’ENOTHE Annual Meeting a l’Escola Superior de Saúde do Alcoitao, Portugal. ENOTHE és la Xarxa Europea de la Teràpia Ocupacional en l’Educació Superior.

Les estudiants Georgina Cortés i Cristina Torregrosa van impartir el workshop del projecte internacional  OTPower: Breaking de Barriers representant a l’equip format per elles mateixes, Rut Alsina i Llorenç Serra. Georgina Cortés també va realitzar la ponència “Pain and occupational engagement among young adults with juvenile idiopathic arthritis” (Treball Final de Grau)

La Dra. Kapanadze va realitzar la ponència “Empowering communities through international interprofessional allied health joint projects’ y workshop ‘Future of Career Counselling”, a més a més de ser escollida membre del board de la Xarxa EUropea de la Teràpia Ocupacional en l’Educació SUperior (ENOTHE). La seva candidatura va ser la més votada de les quatre que s’hi van presentar. La Presència de Maria Kapanadze a la junta directiva de l’ENOTHE donarà més visibilitat internacional tant a l’EUIT com a la seva qualitat docent, permetent així la participació a projectes europeus de rellevància.

Enhorabona a totes!