15 oct. 2018

La Dra. Tal Jarus (University of British Columbia, Canadà) visita l’EUIT

/
Posted By
/
Comments0
/

El passat dijous 11 d’octubre, l’EUIT va acollir la sessió “Inclusive Education – Enhancing wellbeing of students with and without disabilities on campus” (Educació inclusiva – Millorant el benestar dels estudiants amb diversitats funcional al Campus), presentada per la Dra. Tal Jarus (Univeristy of British Columbia). A més a més, també es va comptar amb la presència, mitjançant una videoconferència, del Dr. Michael Lee. Tots dos són membres del Departament de Ciència Ocupacional i Teràpia Ocupacional de la University of British Columbia, Canadà.

La Dra. Jarus va impartir la xerrada Strategies for the inclusions of disabled students in health prefessions educational programs” (Estratègies per la inclusió d’estudiants amb diversitat funcional en programes educatius de professions vinculades a la Salut). Per la seva banda, el Dr. Lee va oferir la sessió “Campus mental health: Creating a healthier learning & teaching environment” (Salut mental al campus: creant un entorn eduactiu saludable). La presentació i traducció de l’acte va ser càrrec de la professora Doctora de l’EUIT, Maria Kapanadze.