17 oct. 2018

CURS D’APROXIMACIÓ A LA PRÀCTICA AVANÇADA EN INFERMERIA

/
Posted By
/
Comments0
/

Ahir es va celebrar la primera sessió del curs de formació continuada “Curs d’aproximació a la pràctica avançada en infermeria”. L’objectiu general del curs és analitzar la pràctica avançada en el nostre entorn aportant estratègies d’apropament en la pràctica clínica, a través d’una sessió teòrica i una sessió de treball grupal, que finalitzarà amb una exposició a l’aula. La proposta està emmarcada dins els cursos de formació continuada de Contraprestació per a tutors de la pràctica.

La docència va a càrrec de Montserrat Comellas, Directora de l’EUIT i Doctora en Ciències Infermeres. La propera sessió està programada per demà, dia 18 d’octubre.

Per accedir a més informació sobre el curs, feu clic aquí.