8 nov. 2018

Dimarts 4 de desembre, projecció del documental “Teràpia Ocupacional, inici de l’aventura”

/
Posted By
/
Comments0
/

El dimarts 4 de desembre us convidem al Cinema Catalunya de Terrassa a gaudir de la projecció del documental “Teràpia ocupacional, inici de l’aventura”, emmarcada dins la celebració del Centenari de l’Escola i dels 25 anys en la formació de terapeutes ocupacionals.

La sessió està dirigida a estudiants, professorat, professionals de la Teràpia Ocupacional, Infermeria i persones que hi estiguin interessades. L’objectiu és donar a conèixer la trajectòria de la disciplina a través del diàleg entre diferents experiències vitals, professionals, nacionals i internacionals.

  • 19.00h – Presentació a càrrec de Carmen Moratinos, professora del Grau en Teràpia Ocupacional de l’EUIT.
  • 19.15h – Projecció de la pel·lícula “Camins de la teràpia ocupacional: la seva història, evolució i futur”.
  • 20.10h – Taula rodona amb Nohora Rueda (terapeuta ocupacional del servei de rehabilitació de l’Hospital de l’Esperança -Parc de Salut Mar-), Carmen Oliveira (terapeuta ocupacional, coordinadora de TO a Corporació Fisiogestió), Penélope Aguilera (terapeuta ocupacional, coordinadora de projectes del Grup SAMIS). El debat estarà moderat per Betsabé Méndez, terapeuta ocupacional i introductora dels estudis de TO a l’EUIT i a Catalunya l’any 1993.
  • 20.30h – Col·loqui obert a tots els assistents.

Consulta el diptic de la sessió

Inscriu-te a la sessió