17 nov. 2020

Participació de la prof. Ester Peñataro a la jornada internacional: Advances in Health Care Sciences Conference 2020

La professora Ester Peñataro ha participat a la jornada internacional: “Advances in Health Care Sciences Conference 2020”. Celebrada virtualment a la Universitat de Turku (Finlàndia) els dies 11 i 12 de novembre.
Ha sigut una jornada molt interessant en el que s’han exposat els resultats de recerques que s’estan desenvolupant a nivell internacional en Ciències de la Salut i que ha permès crear xarxes a tota Europa.
Concretament, la docent d’Infermeria a l’EUIT ha participat exposant els seus resultats de la recerca que està desenvolupant a la seva tesis doctoral sobre el disseny i la validació d’un qüestionari sobre les competències de la infermeria quirúrgica en seguretat del pacient.
+ Informació sobre la Jornada:  https://sites.utu.fi/healthconf2020/