19 nov. 2020

“Reptes de la universitat: creant espais segurs contra el masclisme i el racisme des d’un enfocament de Teràpia Ocupacional”

/
Posted By
/
Comments0
/

En el marc de l’assignatura de TO Comunitària de la Dra. Inda Zango, els i les alumnes de 3r de Teràpia Ocupacional, van poder comptar amb la Dra. Carla Regina Silva (coordinadora del centre d’investigació AHTO), docent i investigadora de la Universitat de San Carlos de Brasil i dues estudiants de teràpia, la Dandara i la Flor, per parlar sobre la creació d’un projecte d’espais segurs a la Universitat de San Carlos, dirigit a estudiants que formen part d’una minoria en el seu accés a la universitat.

La conferència rebia el nom de “Reptes de la universitat: creant espais segurs contra el masclisme i el racisme des d’un enfocament de Teràpia Ocupacional”.

Van compartir aspectes sobre la visió de la TO en contexts universitaris per fomentar espais segurs contra el masclisme i el racisme reflexionant també sobre l’accés a la universitat i la violència estructural respecte a això.

Una sessió reflexiva que ens convida a considerar aspectes centrals en l’àmbit acadèmic que també ens convoca.