26 març 2021

2n Congrés Dones, Ciència i Tecnologia #WSCITECH21

/
Posted By
/
Comments0
/

Els dies 25 i 26 de març va tenir lloc el 2n Congrés Dones, Ciència i Tecnologia #WSCITECH21, amb l’objectiu de contribuir a visibilitzar i valorar les aportacions de dones que treballen en diferents disciplines dels àmbits de la ciència, la tecnologia, la salut i la comunicació i especialment d’aquelles escoles presents al campus de la Terrassa Universitària. Prendre consciència i coneixement és fonamental per a canviar el model actual de l’àmbit acadèmic i educatiu i així poder integrar la perspectiva de gènere en totes les esferes de la vida, per fer una societat més justa i igualitària.

L’EUIT hi va participar amb tres presentacions:

“Introducció de la perspectiva de gènere als estudis de ciències de la salut: l’experiència de l’EUIT” a càrrec de Maite Salvador, de la Comissió Igualtat de Gènere de la FDSLL.

“Masculinitats i treball: l’accés d’homes a professions considerades femenines” a càrrec d’Emilio Ferrer, professor col·laborador a la Universitat Oberta de Catalunya i a l’EUIT.“De profesión enfermera: estereotipos, identidades y socialización. Una realidad en las aulas” a càrrec de: Luis Prieto i Antonio Rivet, estudiants de l’EUIT.

A part també hi va haver la col·laboració de la directora Dra. Montserrat Comellas,  donant la benvinguda institucional al congrés, de la Dra. Eva Fernández i de la professora Jennifer Grau com a moderadores de les píndoles dels àmbits de la salut.