9 abr. 2021

SOD-EO

/
Posted By
/
Comments0
/

El dia 8 d’abril es va fer una sessió formativa oberta a qualsevol professional sociosanitari per parlar del SOD-EO, una eina utilitzada per Terapeutes Ocupacionals que avalua les diferents àrees ocupacionals en termes del nivell d’activitat de la persona, la satisfacció ocupacional i l’equilibri ocupacional.

 

L’adaptació de l’eina a l’estat espanyol l’ha treballat un equip d’investigadors/es liderat per la Dra. Laura Vidaña, docent de l’EUIT, comptant amb el Dr. José Antonio Merchán (UVIC), la Dra. Inda Zango (EUIT) i la Dra. Paula Peral (Universidad Manuel Hernández de Múrcia).

 

S’hi van conectar més de 100 persones, valorant la sessió com a interessant i destacant la generositat de compartir de manera lliure i gratuïta l’eina, a més d’agraïr tenir una altra eina per avaluar la satisfacció amb l’ocupació i l’equilibri ocupacional.

Si no vas poder-hi assistir, entra en aquest enllaç per poder-te descarregar el manual de l’eina.

 

Moltes gràcies a tothom!