15 abr. 2021

Responsables municipals i de salut de Terrassa es reuneixen per conèixer l’innovadora patent entre l’EUIT i ESEIAAT-UPC

/
Posted By
/
Comments0
/

Ahir, Jordi Ballart, l’alcalde de Terrassa, juntament amb altres responsables municipals i de salut de la ciutat, es van reunir amb la Dra. Adelina GarcíaInfermera i professora de l’EUIT, i amb els investigadors Javier Álvarez i Javier Freire, de l’ESEIAAT-UPC, per parlar de l’innovadora patent basada en un sistema per netejar de forma automàtica els tubs dels equips de seroteràpia dels hospitals, evitant així el malbaratament de medicaments.

Es tracta d’un tractament que consisteix en l’administració d’un sèrum que conté anticossos específics contra la malaltia que es vol tractar. La iniciativa forma part de l’estratègia de col·laboració entre els dos centres universitaris i compta amb el suport de l’Ajuntament.

+ Info: https://lnkd.in/dSHRqGm