26 abr. 2021

1st Student summer course ENOTHE – del 12 al 15 de juliol 2021

/
Posted By
/
Comments0
/

L’EUIT participarà en la primera edició del curs d’estiu internacional en Teràpia Ocupacional d’ENOTHE com a centre organitzador conjuntament amb les universitats Charles University de Praga i l’European University de Xipre.

La temàtica d’aquesta primera edició del curs d’estiu serà sobre ‘Perspectives digitals en educació en Teràpia Ocupacional’, i l’objectiu del curs, que es farà en llegua anglesa, i que enguany serà online, és proporcionar el coneixement i les habilitats sobre solucions digitals i innovadores que són rellevants per a la pràctica de Teràpia Ocupacional.

El curs està dirigit a estudiants de grau, màster i doctorat de Teràpia Ocupacional. A més del contingut del curs, hi haurà activitats dinamitzades per SPOT Europe per poder conèixer i fer xarxa amb estudiants d’altres països. El preu es de 50€ per als i les estudiants EUIT que es registrin abans del 30 de maig.

Tenint en compte els reptes de la situació de pandèmia i les competències que seran importants en el futur, a través de sessions teòriques i pràctiques, i sessions de discussió l’alumnat podrà:

  • Descobrir les diferents solucions digitals disponibles;
  • Conèixer com fer ús de les diferents tecnologies;
  • Aprendre a treballar en equips multidisciplinaris tecnològics;
  • Reflexionar sobre els aspectes ètics de l’ús terapèutic de la tecnologia;
  • Aprendre a desenvolupar la relació terapèutica en un entorn virtual;
  • Aprendre a adaptar les avaluacions i intervencions a l’entorn virtual per treballar amb diferents persones, grups i poblacions.

En aquest link trobareu els detalls del curs.

Totes les persones que hi estiguin interessades poden emplenar aquest formulari, que serà enviat a l’ENOTHE, qui remetrà tota la informació i les instruccions de com formalitzar la inscripció.

Aquesta formació pot ser una oportunitat molt enriquidora i profitosa, i alhora una manera de conèixer altres pràctiques professionals, terapeutes ocupacionals i estudiants d’Europa.

Per més informació o dubtes podeu contactar amb la Dra. Jennifer Grau al seu correu electrònic,  jennifergrau@euit.fdsll.cat.