9 des. 2021

Article de la Dra. Jennifer Grau a la revista Rehabilitación

/
Posted By
/
Comments0

Un equip d’investigadors en el que hi participa la professora Dra. Jennifer Grau ha publica un article que avalua l’efectivitat de la Teràpia Ocupacional per millorar l’autonomia en persones que van perdre la capacitat funcional després de la infecció per Covid-19. 

L’estudi, elaborat amb el Parc Sanitari Pere Virgili i en el que hi han col·laborat Marco Inzitari, Cristina Udina, Eva Llarch i Anna Monsó, assenyala que un programa de Teràpia Ocupacional per persones que han patit una infecció per SARS-CoV-2 pot ajudar a millorar la seva autonomia i les capacitats funcionals perdudes. 

El programa consistia en sessions d’educació sanitària, rehabilitació funcional de les extremitats superiors, rehabilitació cognitiva, assessorament i adaptació de l’entorn així com reeducació de les activitats de la vida diària. La majoria dels participants presentaven miopatia, fatiga, limitació funcional de les extremitats superiors i dèficits cognitius. 

L’article s’ha publicat a la revista Rehabilitación, de la Societat Espanyola de Medicina Física i Rehabilitació: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0048712021001043