31 gen. 2023

Jornades de Portes Obertes a l’EUIT

/
Posted By
/
Comments0

Penses en estudis en l’àmbit de la salut? Els dissabtes 25 de febrer i 22 d’abril, celebrarem la Jornada de Portes Obertes a l’EUIT per presentar els nostres graus en Infermeria i en Teràpia Ocupacional als futurs i futures estudiants universitaris.

Des de l’escola organitzem aquestes jornades perquè el futur alumnat i la seva família pugui conèixer de primera mà com és l’EUIT per dins. A les sessions informatives explicarem com són les nostres titulacions i les particularitats de cadascuna, a més presentar el personal docent i de gestió de l’escola o resoldre qualsevol dubte relacionat amb l’accés, la matrícula, la docència o les pràctiques.

Després de les sessions, qui ho desitgi pot fer una visita a les nostres instal·lacions de l’ESILAB – Espais de Simulació i Laboratoris en Ciències de la Salut, un espai nou i totalment equipat on els i les alumnes realitzen les classes pràctiques.

Per assistir a les Jornades de Portes Obertes del 25 DE FEBRER cal inscriure’s prèviament en aquest enllaç.

Pel grau en Infermeria, farem una sessió a les 9h i una altra a les 11h.
La sessió informativa del grau en Teràpia Ocupacional serà a les 10h.

T’hi esperem!