18 gen. 2023

Publicació d’una nova guia sobre instruments de valoració en Teràpia Ocupacional

/
Posted By
/
Comments0

Les docents del grau en Teràpia Ocupacional de l’escola, les doctores Jennifer Grau SánchezLoreto González Román i Inda Zango Martín, han publicat el llibre “Instrumentos de valoración en Terapia Ocupacional”, un llibre que pretén ser un text de consulta àgil i que serveixi d’orientació per a estudiants, professionals, docents i investigadors/es de Teràpia Ocupacional sobre els principals instruments de valoració que s’utilitzen a la disciplina. 

El llibre se centra en el procés d’avaluació de Teràpia Ocupacional i recull les descripcions de més de 100 instruments de valoració estandarditzats rellevants per a la pràctica professional i la recerca en Teràpia Ocupacional.  

 

Al llibre, els diferents instruments de valoració es classifiquen en aquells que avaluen l’acompliment ocupacional, els que estan vinculats a models propis de la Teràpia Ocupacional i aquells que avaluen els diferents nivells de funcionalitat i factors segons la Classificació Internacional del Funcionament, de la Discapacitat i de la Salut de l’Organització Mundial de la Salut. Cada instrument compta amb una breu descripció, els articles de referència i el domini o àrea que avalua.  

Editat per l’EUIT, el llibre es presenta en format electrònic en castellà i es pot trobar de forma gratuïta al catàleg de la Biblioteca de la nostra universitat per a la seva consulta i descàrrega. (Enllaç d’accés al llibre)

A més, el proper dia 2 de febrer a les 18h, es farà un acte de presentació del mateix, via Teams, en el que hi participaran les tres autores. (Enllaç d’accés a la presentació virtual)