14 abr. 2023

Activitats de la Dra. Sánchez-Rueda durant la seva estada a la UCLouvain

/
Posted By
/
Comments0

La Dra. Guadalupe Sánchez-Rueda, cap de titulació i docent del grau en Infermeria de l’EUIT, segueix amb la seva estada de treball a la UCLouvain de Bèlgica i, en els darrers dies, ha assistit a diverses activitats organitzades per la universitat.

Entre elles, va assitir al cicle de conferències impartides per Mariem Guellouz, professora de la Universitat de París Cité, sota el títol “Langage, émancipation et performance”. El cicle ha estat organitzat des del “Laboratoire d’anthropologie prospective” i li ha permès aproximar-se, com a infermera i antropòloga, a la realitat social, política i cultural de Tunísia i el món àrab.

 

 

I el passat 28 de març, la Dra. Sánchez-Rueda va assistir a una sessió d’Escape Game sobre la violència domèstica a les dones embarassades, organitzada per les professores Sophie Evrard i Milena Jarosik (llevadores i formadores d’Hénallux). La sessió, que va tenir lloc a la Université de Namur, va ser una gran oportunitat per poder conèixer com enfoquen aquesta metodologia a l’aula, en concret amb aquesta temàtica i adreçada a estudiants de la salut, i col·laborar durant la dinámica de desenvolupament.