9 oct. 2023

Presentació del grup de recerca en salut OCCARE

/
Posted By
/
Comments0

El proper dijous 19 d’octubre, a les 18h, a l’Auditori del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), celebrarem l’acte de presentació del Grup de recerca en Diagnòstics i Intervencions Complexes en Salut des de l’Ocupació i la Cura (OCCARE).

L’acte estarà presidit per la Sra. Ona Martínez Viñas, Tinenta d’Alcalde de l’àrea de Projecció de la ciutat de l’Ajuntament de Terrassa; la Dra. Assumpció Malgosa, vicerectora de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona; la Dra. Montserrat Comellas Oliva, directora de l’EUIT – Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa, i la Dra. Jennifer Grau Sánchez, coordinadora del Grup OCCARE.

Durant aquest acte, presentarem el nostre grup de recerca en diagnòstics i intervencions complexes en salut, i coneixereu els principals projectes de la mà dels nostres investigadors i investigadores. En acabar, es servirà un petit refrigeri a l’Àgora del museu, que serà una bona ocasió per establir sinergies i intercanviar experiències.

*Cal confirmar l’assistència a l’acte aquí: https://forms.office.com/e/vW7QJ1PUzG

Us hi esperem!