23 oct. 2023

Comunicat en relació a l’escalada bèl·lica a Orient Mitjà

/
Posted By
/
Comments0

Arran de l’escalada bèl·lica a Orient Mitjà, l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT) i el Centre de Formació Professional Sant Llàtzer (CFPSLL) volem manifestar que condemnem la violència, contrària als drets fonamentals i les llibertats humanes; ens solidaritzem amb els professionals sanitaris i amb totes les persones que vetllen, cuiden i donen suport a les víctimes afectades i ens sumem al comunicat  de l’ Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) a favor de la pau, amb la voluntat que finalitzi immediatament el conflicte i que es resolgui a través del diàleg i la via diplomàtica per retornar el més aviat possible a la convivència entre els pobles.

La violència mai és el camí per resoldre els conflictes.

T’adjuntem alguns links d’entitats reconegudes que estan treballant en els ajuts humanitaris a Gaza, per si vols col·laborar.