20 oct. 2023

La Dra. Montserrat Comellas participa al II Encuentro de Enfermeras de Práctica Avanzada de la Fuden

/
Posted By
/
Comments0

El passat 10 d’octubre la Dra. Montserrat Comellas, directora de l’EUIT, va participar al II Encuentro de Enfermeras de Práctica Avanzada organitzat per la Fuden – Fundación para el Desarrollo de la Enfermería, a Madrid, una jornada que va servir per mostrar la feina de les infermeres de pràctica avançada i donar a conèixer i escoltar les experiències del seu dia a dia.

 

 

La Dra. Comellas va ser l’encarregada d’obrir la jornada amb la conferència inaugural: “Una mirada hacia el desarrollo profesional”, on va posar en relleu la necessitat de canviar de paradigma des de la gestió infermera i des de les infermeres. Un canvi que promou el suport i l’acompanyament a les infermeres novells, els itineraris professionals individuals i la formació específica.

 

 

En la seva exposició també va destacar la importància de la plataforma PIMAC, projecte desenvolupat en el marc del grup de recerca en salut OCCARE on també hi participen el Consorci Sanitari de Terrassa, l’EUIT, l’Hospital Sant Joan de Déu, el Consorci Sanitari Integral i l’Institut Català d’Oncologia.