30 oct. 2023

Dia de la Teràpia Ocupacional a l’EUIT

/
Posted By
/
Comments0

El 27 d’octubre és el Dia Mundial de la Teràpia Ocupacional i a l’EUIT ho vam celebrar amb una proposta de tallers d’activitats significatives per a l’alumnat de tots els cursos del grau en Teràpia Ocupacional de l’escola. Els tallers van ser tan variats com el de teatre social, macramé, bijuteria, fotografia o jocs de taula. I tots van tenir una molt bona acollida!

La jornada va acabar amb un pica-pica i una activitat musical al pati.

 

 

Moltes gràcies a totes les persones que van fer possible aquesta jornada i al professorat i l’alumnat per la seva implicació i participació en la jornada per celebrar i donar visibilitat a la Teràpia Ocupacional.

“Unitat a través de la comunitat”

El Dia Mundial de la Teràpia Ocupacional neix amb l’objectiu de visibilitzar la professió i la feina imprescindible de tota la comunitat de terapeutes ocupacionals per millorar la qualitat de vida de moltes persones, la seva autonomia i autoestima, i per facilitar la participació i la interacció amb la comunitat.

La diada d’aquest any, amb el lema “Unitat a través de la comunitat”, vol promoure el paper del col·lectiu de terapeutes ocupacionals en el treball conjunt amb altres per facilitar la participació i la interacció amb la comunitat.

Seguint aquest fil us compartim una sèrie de vídeos que s’han creat des de l’escola per fer difusió de la professió i de les diferents intervencions que pot tenir la Teràpia Ocupacional, centrant-nos en la participació comunitària, per millorar la qualitat de vida de moltes persones i la seva autonomia i autoestima.

Els podeu trobar al nostre canal de YouTube.