22 nov. 2023

Jornada de celebració del Dia de la Teràpia Ocupacional

/
Posted By
/
Comments0

Dissabte passat, 18 de novembre, a la seu del COTOC, va tenir lloc la Jornada de celebració del Dia de la Teràpia Ocupacional d’enguany que va comptar amb la presència del conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Manel Balcells, i en la que també hi va participar la directora de l’EUIT, la Dra. Montserrat Comellas.

La jornada, organitzada conjuntament pel COTOC, l’EUIT i la UVic-UCC i que tenia com a lema “Innovant en salut des de Teràpia Ocupacional”, va iniciar-se amb la conferència del conseller Balcells titulada “Els reptes presents i futurs del sistema de salut: la contribució dels i les terapeutes ocupacionals” i va seguir amb dues taules rodones. La primera sobre “Tecnologia i innovació en l’atenció sanitària” va estar moderada per la Dra. Jessica Garrido, docent del grau en Teràpia Ocupacional de l’EUIT, i la segona sobre “Salut Mental Domiciliària i Comunitària”, moderada pel Dr. Salvador Simó de la UVic-UCC.

En la taula de cloenda de la jornada, també hi va participar la Dra. Loreto González, coordinadora del grau en Teràpia Ocupacional de l’EUIT.