21 nov. 2023

Defensa de la tesi doctoral de la professora Elisabet Capdevila

/
Posted By
/
Comments0

La professora del grau en Teràpia Ocupacional Elisabet Capdevila va defensar, el passat dia 3 de novembre, la seva Tesi Doctoral titulada “Instruments per a la implementació i avaluació de la rehabilitació i la teràpia ocupacional des de l’atenció centrada en la persona en centres sociosanitaris i residencials: aportació d’evidències per a la seva qualitat”, a Facultat de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Aquesta tesi recull el treball de sis anys de recerca, dirigida a l’adaptació i validació de dos instruments: La Canadian Occupational Performance Measure (COPM) i el Client-Centred Rehabilitation Questionnaire (CCRQ), que tenen com a finalitat la millora de la qualitat de les intervencions en centres sociosanitaris i residències, des d’un enfocament centrat en la persona. La tesi ha estat dirigida per la Dra. Mariona Portell Vidal i la Dra. María Rodríguez Bailón.

El tribunal, format per la Dra. Teresa Gutiérrez, el Dr. Sebastià Santaeugènia i la Dra. Judit Rusiñol, ha valorat la tesi amb un Cum Laude.

Enhorabona Elisabet, nova Doctora en Psicologia de la Comunicació i Canvi del Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Barcelona!