9 abr. 2024

Jornada TU. CAMPUS SALUT EXPERIENCE

/
Posted By
/
Comments0

Gairebé 90 alumnes de batxillerat i de cicles formatius de la ciutat han participat avui a la Jornada TU. CAMPUS SALUT EXPERIENCE organitzada pel Servei d’Universitats de l’Ajuntament de Terrassa. La jornada, conduïda per la periodista Sheila Alen, ha tingut lloc a l’auditori de la FOOT, la Facultat d’Òptica i Optometria de la UPC, amb l’objectiu de donar a conèixer els diferents graus universitaris de l’àmbit de la salut que es poden estudiar a la ciutat.

La directora de l’EUIT, la Dra. Montserrat Comellas ha participat a la taula de benvinguda formada per representants de la FOOT i dels hospitals universitaris de la ciutat -l’Hospital de Terrassa i la Mútua de Terrassa-, a més del regidor d’Universitats, Pep Forn.

 

Després, ha sigut el torn d’escoltar les experiències d’estudiats de doctorat de la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa, F​OOT-UPC, i de dues estudiants de l’EUIT: la Míriam Medina, estudiant de 3r del grau en Infermeria, i la Diandra Luna, graduada en Teràpia Ocupacional el curs passat, que han explicat de manera excel·lent els nostres graus i les seves experiències als joves estudiants.

La jornada ha continuat amb les intervencions dels representants de l’Hospital de Terrassa i la Mútua de Terrassa, que han presentat les seves respectives institucions.

En la segona part de la jornada, l’alumnat a pogut fer una visita a les instal·lacions del Centre Universitari de la Visió de la FOOT i als nostres Espais de Simulació i Laboratoris en Ciències de la Salut on han pogut veure els diferents espais on es fan les classes pràctiques tant del grau en Infermeria com del grau en Teràpia Ocupacional.