18 abr. 2024

Sorteig de llibres per Sant Jordi!

/
Posted By
/
Comments0

Som a tocar de la diada de Sant Jordi i, aquest any, les companyes de la Biblioteca de la FdSLL han organitzat un sorteig de 3 novetats editorials entre els seus usuaris.

Les novel·les que se sortejaran són:

La distància ens separa, de Maggie O’Farrell
La dona que s’assemblava a Greta Garbo, de Maj Stöwall
Tríptic, d’Eva Baltasar

 

Com puc participar al sorteig?

Del 22 al 26 d’abril, aquelles persones que facin servir la sala de treball, el servei de préstec (endur-se’n o tornar documents) o facin consultes relacionades amb la col·lecció de documents i/o els recursos d’informació disponibles per l’aprenentatge, la docència i la investigació rebran una butlleta amb un número per participar al sorteig. S’entregarà una butlleta cada vegada que la persona usuària faci ús del serveis de la Biblioteca.

Entre tots els números repartits es farà un sorteig el proper dilluns 29 d’abril a les 15h a la Biblioteca on s’extrauran tres números guanyadors. Els números afortunats es faran públics el mateix dia i es comunicaran per correu electrònic i per les xarxes socials.

Animeu-vos a participar!

 

 

Bases del sorteig

  1. Pot participar al sorteig qualsevol persona que faci ús dels serveis de la Biblioteca, entre els dies 22 i 26 d’abril, ja sigui PDI, PAS, estudiantat o usuaris externs.
  2. S’entregarà una butlleta cada vegada que es faci ús d’algun d’aquests serveis: la sala de treball, el servei de préstec (endur-se’n o tornar documents) o consultes relacionades amb la col·lecció de documents i/o els recursos d’informació disponibles per l’aprenentatge, la docència i la investigació.
  3. Es podrà tenir més d’una butlleta.
  4. Es crearà un registre amb el nom i cognoms de la persona a la que se li entrega cada número del sorteig.
  5. El sorteig es farà en base als números que s’hagin donat a les persones usuàries.
  6. El sorteig serà públic i obert a qui hi vulgui assistir. Es farà el proper dilluns 29 d’abril a les 15h a la Biblioteca i s’extrauran tres números guanyadors, un per a cada novel·la.
  7. Els afortunats/des es comunicaran per correu electrònic i es publicaran a les xarxes socials de l’EUIT, del CFPSLL i la Biblioteca.
  8. Els afortunats/des hauran d’anar a la Biblioteca a recollir el premi.
  9. S’haurà de portar la butlleta del número guanyador per recollir el premi.