15 maig 2024

Visita de la professora grega Maria Kouloumpi a l’EUIT

/
Posted By
/
Comments0

La setmana passada, els dies 8, 9 i 10 de maig, vam rebre la visita de la professora Dra. Maria Kouloumpi, del departament de Teràpia Ocupacional de la Universitat West Attica de Grècia, dins el marc del programa Erasmus Training, per a professorat investigador.

La professora Kouloumpi ha estat durant tres dies compartint experiències i coneixements amb els i les docents de l’escola, duent a terme reunions de treball per donar a conèixer els plans d’estudi de les dues universitats, els programes de pràctiques, la recerca que es fa des de l’EUIT i el grup OCCARE. Així mateix, també es van explorar les possibilitats d’intercanvi entre ambdues universitats, tant per estudiants com per professorat. La professora va tenir l’ocasió de visitar un centre de pràctiques i els espais d’ESILAB.

 

I com que l’experiència de la mobilitat docent és global, i no només s’ha de limitar a la part acadèmica, la professora també va tenir l’oportunitat de conèixer els principals monuments de la ciutat de Terrassa, com a part del programa social de la visita.