30 juny 2020

Publicació dels TFG a la Biblioteca de l’EUIT

Fa un temps, us vàrem deixar amb aquesta notícia, on deia que sis alumnes de l’EUIT havien estat les guanyadores de les Beques de Recerca de l’Ajuntament de Terrassa.

Doncs el cas és que, a partir d’ara, la biblioteca de l’Escola anirà publicant aquells TFG més interessants i amb millors notes i de moment, ja estan disponibles dos dels Treballs guanyadors de les Beques, un de Teràpia Ocupacional, tutoritzat per la Dra. Inda Zango, Terapeuta Ocupacional i docent de TO i un d’Infermeria, tutoritzat per la Dra. Núria Codern, Infermera i docent d’Infermeria.

El treball de fi de grau de Teràpia és de la Noelia Couso i la Sara García i tracta sobre un projecte de modificació inclusiva i contextual de les àrees de joc infantil a Barcelona, i el TFG d’Infermeria és de l’Anna Navarro i la Sandra Rojas i tracta sobre un estudi de l’atenció en cures en el col·lectiu sense sostre amb animals de companyia.

Els voleu llegir? Són molt interessants!