10 nov. 2023

Professorat de Bèlgica visita l’EUIT

/
Posted By
/
Comments0

Els dies 2 i 3 de novembre vam rebre a l’EUIT la visita de tres professors dels graus en Infermeria i en Teràpia Ocupacional de dues universitats de Bèlgica.

La Sara Janquart, professora del grau en Teràpia Ocupacional de la PXL-University of Applied Sciences and Arts, de Hasselt; la Christine De Bosschere, professora del grau en Infermeria, i en Filip Dejonckheere, professor del grau en Teràpia Ocupacional tots dos de l’Artevelde University of Applied Sciences, de Gant, van visitar l’EUIT per dur a terme unes sessions de treball preparatòries, juntament amb al Dra. Maria Kapanadze, docent del grau en Teràpia Ocupacional de l’EUIT, per al curs interdisciplinar “Interdisciplinary Programme on Palliative and End-of-Life Care” que tindrà lloc a la universitat d’Artevelde del 24 de gener al 4 de febrer de 2024.

Es tracta d’un curs en el marc del programa Erasmus+ BIP (Blended intensive Programme) en el qual fa anys que assisteixen alumnes de l’EUIT de Teràpia Ocupacional. La convocatòria d’aquest any s’ha obert a estudiants del grau en Infermeria, gràcies al seu caràcter multidisciplinari.

Aprofitant la seva estada a l’EUIT, els professors Christine De Bosschere i Filip Dejonckheere també van fer una taula rodona amb els estudiants dels dos graus sobre l’eutanàsia i la seva situació a Bèlgica, amb el títol “Euthanasia Challenges in different contexts”.

 

La seva visita també va servir per explorar, des de l’Unitat d’Intercanvis de l’EUIT, noves possibilitats d’intercanvi amb les diverses universitats participants.